groene buitenruimte

Het stond al lang op het verlanglijstje van kinderdagverblijf Dribbel om de buitenruimte aantrekkelijker en natuurlijker te maken. Ze zijn een aantal jaren gelden in een oud schoolgebouw getrokken en het opknappen van de binnenruimte had tot nu alle prioriteit gekregen. Ouders hadden bovendien genoeg van het kunstgras in de babyruimte. Ze wilden graag een avontuurlijke speelruimte hebben met natuurlijke spelaanleidingen in plaats van speeltoestellen. Rondom het gebouw liggenv nu twee babyruimtes, een prachtige plek voor kinderen van twee tot vier jaar en een buitenruimte voor de BSO. Bureau Niche heeft de ontwerpen gemaakt, de contacten onderhouden met de certificeringinstantie en het offerte-traject voor de uitvoering begeleid.

Opdrachtgever Stichting Kindercentra Soest 
Waar Soest 
Wanneer 2010-2011

 

 

Logo BureauNiche Logo CoolNatureLogo ViaNatura