Het Karel de Grote College kwam bij ons met de vraag: kunnen jullie ons helpen bij het ontwerpen en aanleggen van een groenere buitenruimte. De leerlingen hadden al nagedacht over een mogelijke indeling en zelfs al schetsen gemaakt. Daar zijn wij mee verder gegaan en het resultaat was een ontwerp waar zowel de leerlingen als de schoolleiding en leraren blij van werden.
De berging werd vervangen door een mooie kas en met een aantal picknicktafels ernaast ontstond een fijne buitenklas. Een groot amfitheater met een rand van gras biedt de leerlingen veel zitplekken en kan daarnaast gebruikt worden voor buitenoptredens en presentaties. De aanwezige waterpomp werd in ere hersteld en er kan nu drinkwater opgepompt worden dat via een goot in een plantenbak verdwijnt. De hoge loungeplek is een echte blikvanger en geeft het plein een speelse uitstraling.

Logo BureauNiche Logo CoolNatureLogo ViaNatura